ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Cobra

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Νέα συνέντευξη του Cobra από το We Love Mass Meditation για να ξεκαθαριστεί η παρούσα πλανητική κατάσταση και να διαδοθεί παντού ο σημαντικός ερχόμενος παγκόσμιος διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης .

Στα αγγλικά στο Youtube:

και σε κείμενο (στα αγγλικά):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/interview-with-cobra-for-the-ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation.html

(σύντομα θα μεταφραστεί και στα ελληνικά και θα προστεθεί ο σύνδεσμος εδώ)

Την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 5:58 π.μ. ώρα Ελλάδας ο Κρόνος θα εισέλθει στον αστερισμό του Υδροχόου. Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαλογισμό ενίσχυσης που θα γίνει εκείνη την ώρα, ώστε να φυτευτούν οι πρώτοι σπόροι για την επερχόμενη ΧρυσήΕποχή:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/03/22-558.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-time-of-Saturn-entering-Aquarius-on-March-22nd-at-358-am-utc.html

Από αυτή τη στιγμή και μέχρι τον βασικό μας διαλογισμό στις 4/5 Απριλίου, οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από τον καθένα μας να οραματίζεται την Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζει την επιφάνεια της Γης, να απομακρύνει όλον το φόβο και όλους τους ιούς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά για λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά πολλές φορές την ημέρα κάθε φορά που διαβάζετε κάτι σχετικό με τον κορονοϊό.

Kathleen O’Meara

Οι άνθρωποι στις μολυσμένες από τον ιό περιοχές παρακαλούνται να κάνουν έκκληση στο πρωτόκολλο Command RCV Stardust (Κομάντ ΕρΣιΒι Στάρνταστ) όσο συχνότερα δυνατόν, για να βοηθήσουν τους Πλειάδιους στην αναχαίτιση του ιού. Όλες οι οδηγίες, τα βίντεο και οι εικόνες, καθώς και άλλες πηγές σχετικά με το πρωτόκολλο αυτό, είναι συγκεντρωμένες εδώ:

στο blog

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/02/4.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Όσοι αισθάνονται την εσωτερική καθοδήγηση, μπορούν επίσης να κάνουν τον διαλογισμό Άνθους της Ζωής ώστε να ενδυναμώσουν το θετικό ενεργειακό πλέγμα στην επιφάνεια του πλανήτη σε αυτή την κρίσιμη εποχή:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Νίκη του φωτός!

πηγή

1 comments

Σχολιάστε